Om Hafslund Fiber

Den digitale transformasjonen av samfunnet pågår for fullt. Vi tilbyr fiberinfrastruktur som er robust nok til å frakte fremtidens datamengde. I Hafslund Fiber bruker vi vår unike posisjon for å bidra til fibertilgang for alle. Det gjør vi gjennom Hafslund-konsernets infrastruktur og visjonen om å bidra til en renere verden.

Vi bygger og tilgjengeliggjør mørk fiber og passive bølgelengder, og gir kundene våre total ende-til-ende kontroll på alt de transporterer over fibernettet.

Vi leverer den fysiske

linjen fra A til B

Vi leverer den fysiske

linjen fra A til B

Fiber til alle

Les mer om oss og hva vi leverer

Våre tjenester
I Hafslund Fiber handler det kun om operatørnøytral fiber. Vi leverer én teknologi, men tilgjengeliggjør den på mange måter.

Vi leverer alt fra skreddersøm av redundante transportnett med stort antall fiberpar, til standardiserte sluttkundeaksesser, levert som mørk fiber eller passive bølgelengder (CWDM). Våre kunder er teleoperatører og bedriftskunder med ekstreme krav til kapasitet, oppetid og kvalitet.

Vi benytter Hafslund Oslo Celsios omfattende trekkerørsnett til å bygge høykvalitets nettverk i bolig- og bedriftsområder.
Hvorfor velge oss?
Som rendyrket mørkfiberoperatør tenker vi annerledes enn tradisjonelle telekomoperatører. Vår forretningsfilosofi er avgjørende for vår markedstilnærming og hvordan vi hjelper våre kunder med å lykkes. Vårt neste-generasjons fibernett er nitidig designet og bygd med ett mål for øyet: å gjøre fiber med markedsledende ytelse tilgjengelig for våre kunder.

Enkelhet
Enkelhet er essensen i det vi driver med; vi leverer en fysisk linje fra A til B og gir deg friheten til å ha total ende-til-ende-kontroll på det du transporterer på denne linjen.

Marked og kunder
Vi er en ekte grossist som aldri vil konkurrere med våre kunder på det som er deres kjernevirksomhet. Våre grunnleggende interesser er sammenfallende med våre kunders interesser; vi leverer infrastruktur som setter dem i stand til å lykkes, og når de lykkes så lykkes vi. Vi kan og vil gjøre skreddersydde fiberløsninger for alle som ønsker det. En typisk kunde av Hafslund Fiber er en tjenestetilbyder mot bedrifts- eller privatmarkedet som ikke har fiberinfrastruktur.

Service
Nettet vårt er bygget på en måte som skal minimere sannsynligheten for driftsforstyrrelser og brudd. Det gjør at vi kan operere med en tilgjengelighet på 99,9% for fiberforbindelser vi leverer. Skulle uhellet likevel være ute, strekker vi oss langt for å gi markedets beste kundeservice. På vårt døgnåpne driftssenter møter kundene våre norsk- og engelskspråklige driftsingeniører, fysisk plassert i Oslo. Vi har bare ett servicenivå; gull. Alle fiberforbindelser feilrettes så raskt som mulig, med utrykning hele døgnet, alle dager, hele året.

God dokumentasjon
All nettdokumentasjon utføres av egne ansatte i systemer utviklet for dokumentasjon av fysisk infrastruktur.
Hvor leverer vi?
Vi dekker alle viktige kommunikasjonsknutepunkter for nasjonale og internasjonale operatører som befinner seg i Oslo; Tier 1 og 2 datasentere, NIX, Broadcasting hubs og internasjonale teleoperatørers utvekslingspunkter.

Vi dekker også alle næringstette områder i stor-Oslo. Gjennom fjernvarmeinfrastruktur kan vi også levere til et stort antall boligsammenslutninger i ulike deler av Oslo og omegn. Dekningsområdet utvides fortløpende etter hvert som nettet bygges ut.

Hafslund Fiber har kontor sentralt i Oslo og vårt team står klare til å hjelpe din virksomhet med å lykkes.
Firmainformasjon
Hafslund Fiber er et datterselskap av Hafslund Oslo Celsio. Hafslund Oslo Celsio eies av Hafslund (60%), Hitec Vision (20%) og Infranode (20%). Denne eierkonstellasjonen gir Hafslund Fiber tilgang til et omfattende industrielt og finansielt nettverk som muliggjør rask og omfattende utvikling av fiberinfrastruktur.

Vi er en del av

Hafslund

Som en del av Hafslund-konsernet tilbyr vi mørk fiber og bølgelengder til bedrifter og teleoperatører.

Besøksadresse:

Hafslund Fiber AS

Askekroken 11

0277 Oslo

POSTADRESSE:

Hafslund Fiber AS

Postboks 1022 Hoff

0218 Oslo

© Fortum Fiber Copyright 2020